LashXextend

 

Mooie en sprekende ogen, met wimpers die extra krul en volume geven. Welke vrouw wil dat nou niet?

Wimperextensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging .

Lash eXtend is de nummer 1 op het gebied van wimperverlenging en geeft de vrouwen nog meer mogelijkheden op het gebied van wimperextensions en staat voor betaalbare kwaliteit.

De wimperextensions worden aan het natuurlijke wimperhaar bevestigd met een speciale bonder, waardoor men een nog mooiere oogopslag krijgt.

In Nederland gaan steeds meer salons deze vernieuwde techniek van wimperverlenging toepassen. De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara.

Hoe lang blijven deze wimperextensions zitten?

De wimperextensons blijven gemiddeld 6 weken zitten, afhankelijk van
de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien.

Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 2 tot 4 weken
een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashesis gemiddeld 120 minuten (afhankelijk van uw hoeveelheid natuurlijke wimpers). Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Hoe worden de haartje geplaats?

De wimpers van Lash eXtend worden geplaatsen door middel van de one by one techniek (haartje voor haartje). Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect.

Mag je mascara gebruiken?

U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Let hierbij wel op dat de mascara de lijm niet aantast. Lash Extend heeft speciale mascara’s en oogreigingers voor

Wat voor een wimpers worden er geplaats?

De wimpers zijn van de kwaliteit faux Mink. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit synthetische materialen. De wimperextensions zijn speciaal omdat ze zijn afgewerkt met een zijde coating die ook wel premium silk wordt genoemd. 

 

Beschadigen de wimperextensions de natuurlijk wimpers?

Nee. Lash Extend wimperextentensions brengen geen schade toe aan natuurlijke wimpers. De natuurlijke wimper zal niet beschadigen raken tenzij deze met opzet er uit wordt getrokken terwijl de wimperextensions er aan vast zitten. In dit geval zal er wel een natuurlijke wimper terug groeien. 

     
Prijs      
Prijs nieuwe set : ¬† ¬†‚ā¨ 75,-
Opvullen tot 2 weken: ¬† ¬†‚ā¨ 27,00
Opvullen tot 3 weken: ¬† ¬†‚ā¨ 34,50
Opvullen tot 4 weken: ¬† ¬†‚ā¨ 44,50
Na 5 weken wordt de prijs van een nieuwe set gerekend.